Olo on Helsingin ja Suomen gastronomian ykkösketjun voimapiste, jossa yhdistyvät pohjoinen minimalismi, tulkinta pohjoismaisesta gastronomiasta, sekä raaka-aineiden kunnioitus ja pettämätön tyylitaju Michelin-tähden arvoisesti.

Olo on selkeästi fine dining -kategorian yksi parhaista ravintoloista Suomessa ja jopa 14 ruokalajin Menu Olo on huima matka makuihin, tekniikoihin, estetiikaan ja raaka-aineiden syvimpään olemukseen.

Työ on ollut pitkäjänteistä ja johdonmukaista uudistumisista huolimatta. Käsityön määrä Olossa on huima. Herkullisuus ja tekninen osaaminen sekä annosten visuaalisuus hakevat tasapainoa, jota myös palvelu kannattelee. Olon tasoa ja kehittymistä pitää yllä Tuomas Vierelä. Tuloksena on rohkeasti pelkistettyä, täydellisyyteen pyrkivää, kaunista ruokaa sävykkäiden viinien kera. Skandihenkinen ympäristö on raikas ja rauhoittava. Kaiken kruunaa erinomainen palvelu. Jokaisessa roolissa on huippuosaajat.

Olo oli vakavoittamassa juoksuaan ennen korona-aikaa ja toinen tähti oli tähtäimessä, mutta ehkä nykytila on sittenkin asiakkaan onni. Olon yhteydessä oleva Garden by Olo on fine dining -otetta rennompi näyttämö, mutta laatua on täälläkin lautasella ja lasissa.

Äänestäjiltä
”Pohjoismaista hienostuneisuutta. Eleganttia ja taitavasti tehtyä ruokaa laadukkaista pohjoismaalaisista raaka-aineista. Aina positiivinen yllätys ja herkuttelijan paratiisi. Palvelu pelaa niin hyvin, että itse ei tarvitse miettiä mitään vaan voi heittäytyä illan vietäväksi. Keittiö on kehittynyt ja on nyt parhaassa iskussa vuosiin.”

Kuva: Olo.

Olo
Pohjoisesplanadi 5, 00170 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments