Meistä

Meistä

Erityisen optimistinen olemme ravintola-, ruoka- ja juoma-alojen kasvaviin mahdollisuuksiin ja toimialojen loputtomaan kekseliäisyyteen ja luovuuteen. Keräämme alati muuttuvasta toimintaympäristöstä signaaleja ja draivereita, joista voi tulla trendejä – ja myöhemmin megatrendejä.

Nostamme ajastamme esiin uudet, luovat, asiakkaita puhuttelevat ja liiketoimintaa elävöittävät ideat, tuotteistukset sekä tekijät. Samoin kristalloimme klassikkokonseptien vahvasti sykkivän sydämen, jonka takana ovat innostavat näkijät ja kiinnostavat tarinat.

Kriittinen olemme ravintola-alan regulointiin sekä valvontaa suorittavien viranomaisten muotoutuneisiin käytäntöihin ja tulkintoihin. Yli sadan vuoden ajan holhoava ja yksilöä halveksiva virallinen alkoholipolitiikka on demonisoinut kansalaisten lisäksi ravintoloita.

Me lähdemme siitä, että ravintolat muodostavat normaalin toimialan muiden toimialojen joukossa ja että ruoka ja juomat ovat kulttuuria. Piste!

Emme hae klikkijournalistisia ratkaisuja. Edustamme vanhan koulukunnan journalistisia periaatteita median riippumattomuudesta ja faktojen oikeellisuudesta. Se ei tarkoita, etteikö meillä voisi mediana olla missioita.

Olemme puolueeton media lukuun ottamatta aihealueita, joissa olemme puolemme valinneet (kts. yllä olevat pointit). Riippumaton olemme aina.

Viisi tähteä on ravintola-, juoma- ja ruokakulttuurin elämyksellinen äänenkannattaja jo vuodesta 2002.

Palvelut yrityksille

Viisi Tähteä Media aloittaa sisältöyhteistyön valikoitujen ruoka- ja juomabrändien kanssa.

Mediatalomme ympärille on koottu vuosikymmenien tietotaidon lisäksi paljon uusia sisällöntuottajia sekä digitaalisen markkinoinnin osaajia. Osakkaaksemme on tullut alalla tunnettu digitoimisto Client (www.client.fi), joka vastaa sekä verkkomediamme uusimisesta, että merkityksellisen digitaalisen brändimarkkinoinnin toteutumisesta asiakkaillemme.

Yhdessä teemme monikanavaisia viestintä- ja sisältökokonaisuuksia sekä 
pidämme huolen, että viestisi myös huomataan oikeissa kohderyhmissä ja kanavissa.

Me kerromme tarinat, prosessit ja kokemukset brändien takaa. Teemme sisältöä ja viestintää, joka perustuu alan ja asiakkaan ymmärrykseen ja tavoitteiden mittaamiseen.

 

Palvelut

Sisältö & Viestintä

Teemme monikanavaista mainontaa ja markkinointia mediassa, yrityksen omissa kanavissa, blogeissa, mielipidevaikuttajien kautta sekä sosiaalisessa mediassa.

Brändi & Tuotestrategia

Vuosikymmenien uniikki tietämys ruoasta ja juomasta sekä kokemus onnistuneiden brändien rakentamisesta kumppaniemme avulla antavat meille vankan taustan uusien tuotteiden luomiseen ja lanseeraukseen.

JULKAISUT

Teemme oivaltavia ja inspiroivia sisältökokonaisuuksia, digitaalisesti ja painettuna.

MAINONTA

Autamme tuotteita ja tekijöitä näkymään paremmin relevanteissa kanavissa ja medioissa.