Tampereen lahjat Suomen gastronomialle, keittiömestarit Hans Välimäki ja Arto Rastas avasivat Helsingin keskustaan, Hotel Kämpin viereen vuonna 2020 Bistro & Brasserie Bardot-ravintolan. Ranskalaishenkisen bistron nousu suoraan Top 10 -sijoille on ollut huima. Jatkomenestys kertoo tason vakiinnuttamisesta. Tätä lähemmäksi ranskalaista bistroa ei voi Pohjolan perukoilla päästä. Tarjolla on rehellistä, täydellisyyteen hiottua ranskalaista makumaailmaa, joka saa vierelleen aina jonkin jännittävän elementin.

Kuten moni kokki sanoo, vaikeinta kokkaamista on valmistaa laadukkaita raaka-aineita mahdollisimman vähän, ja tässä on Bardot’ssa onnistuttu. Ote on suvereeni.

Perinteiseen ranskalaiseen keittiöön tukeutuva Bistro & Brasserie Bardot on keskittynyt klassisiin välimerellisiin brasserie-annoksiin ja sesonkiajatteluun. Painopiste on kaloissa, äyriäisissä ja kasviksissa, jotka ovat herkkiä, haastavia ja rakkautta lajiin vaativia raaka-aineita. Onnistuessaan ne kuitenkin palkitsevat niin nauttijansa kuin tekijänsäkin. Lihaa Bardot tarjoilee maltillisesti, mutta sitäkin laadukkaammin.

Klassista keittotaitoa esittelevä Bardot on sekä bistro että brasserie, mikä tarkoittaa epämuodollista ja elävää kortteliravintolan tunnelmaa ajattomassa miljöössä, hyvän ruoan ja juoman liittoa sekä mannermaista laadukasta palvelua. Mahtava henkilökunta tuo hyvän fiiliksen mutkattomalla palvelulla. Bardot käsittää myös cocktailbaarin ja katuterassin.

Äänestäjiltä
”Ihana kuhina ja mahtavat maut. Tunnelmallinen bistro, joka tuo Ranskan Helsinkiin, eikä voita säästellä. Ihanat meren antimet, raikkaat maut ja tasokas palvelu. Hyvä baarituote. Ruokalistan vaihtelut ovat vain parantaneet tasoa. Löytänyt paikkansa kiistattoman lämminhenkisenä sekä täydellisenä lounas ja illallispaikkana.”

Kuva: Bardot.

Bistro & Brasserie Bardot
Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments