Ruokaa, cocktaileja sekä luomu- ja natuviinejä – siinä on 40-paikkaisen hauskan ja tunnelmallisen baarin lupauksen ydin. Kaikkea saa. Helsingin ydinkeskustan ulkopuolella erinomaisella hinta-laatusuhteella toimiva kokonaisuus.

Ruoka on rakkaudella valmistettua, viinit ovat kiinnostavia ja cocktail-osaaminen on Suomen kärkeä. Näiden kolmen tuotteen rento yhdistäminen ei ole kovinkaan monessa ravintolassa yhtä korkealaatuisella tasolla.

Sesonkien raaka-aineista toteutetuista kekseliäistä annoksista sekä kokeellisista juomista huokuu, että asioita tehdään sydämellä ja ravintoloitsijat toteutettavat omaa unelmaansa. Lisäksi he kutsuvat usein kollegoita niin keittiöön kuin baaritiskille irrottelemaan parasta osaamistaan. Ruokalistan signatuuriksi on jo muodostunut, maaginen tryffelirisotto, joka on to die for!

Alkoholittoman mocktail-idean ympärille on syntynyt myös Cocktail Chef -palvelu, josta voi tilata cocktailien pohjat sekä jäät mm. omiin juhliin.

Kuva The Bull & The Firm.

Äänestäjiltä

”Esimerkki siitä, ettei kaiken tarvitse olla steriiliä. Mukavan kasuaali ja miellyttävä atmos. Yllätyksellinen, persoonallinen ja asiakkaan kokemukseen panostava ravintola. Sneakerit jalkaan ja fine diningia vetämään! Palvelu on rentoa, mutta asiantuntevaa. Laaja viinilista erityisesti naturaaliviinien ystäville. Supercocktailit.”

The Bull & The Firm

Kulmavuorenkatu 2, 00500 Helsinki
Verkossa 
Facebook
Instagram

 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments