Goosen alkumuna sai vauhtia ravintolapäivän kokeilusta ja italialaisesta pastakulttuurista. Sittemmin Italian kannattelun päälle tehdään ihan omia koreografioita. Tuloksena on puritaanisen asenteen rikkovia pikkutuhmia oivalluksia ja vierähtävä onnenkyynel silmässä. Pasta on itse tehtyä tuorepastaa. Eikä kaikki ole edes pastaa, sillä alkuruoat ja snäksit eivät ole pastaa, mutta samaa leikkiä kuitenkin.

Pasta on Goosessa välittäjäaine, jonka avulla voi tarjota mitä tahansa. Goose Pastabar on ehdottomasti Suomen innovatiivisin pasta-annosten kehittelijä ja tarjoaja. Sfäärit, joissa Goose lentelee, vaatii myös viineiltä yllätyksellisyyttä ja luonteikkuutta. Tämän korttelitrattoria ja sisustukseltaan mummobistro tekee mallikkaasti ja innostuneesti.

Kaisa Aallon ja Saku Klingan yhteinen unelma, Goose Pastabar sijaitsee Helsingin Hietalahdessa lokaatiossa, jonka moni muistaa kaksikerroksisesta, turkkilaisesta Atabar-ravintolasta. Kehitys kehittyy, ja nyt kun munat on pantu yhteen halauksenlämpimään koriin, tuloksena on jono, joka kertoo, että hyvää kannattaa odottaa. Pöytävarauksia ei oteta, mutta onneksi kierto on nopeahko. Hinta-laatusuhde on Helsingin parhaimpia.

Vielä laina Goose Pastabarin Instasta:
”Ainoo mist kyl haluisin muistuttaa et kännykät voi kyl jättää kotii ku tulee meil, et tän tullaa nautiskelee elämäst ja olee vaa ni ei jotenki jaks et kuvaillaa vaa videoi mis meki näytetää vähä pölvästil. Koti ja ruokarauha o meil tärkeit arvoi:)”

Huom! Keliaakikot ja gluteeniherkät: tarjolla on vain vehnäpastaa. Sekin on tuhmaa näinä aikoina, mutta kosiskelematon linjaus.

Kuva Goose Pastabar.

Äänestäjiltä
”Sympaattinen ja lämmin kortteliravintola, joka vie jalat alta aitoudella ja upeilla mauilla. Kunnioitettavaa paneutumista raaka-aineisiin ja annosten toteuttamiseen. Leikki on hauskaa ja jopa överiksi vedetty. Henkilökunnan välittömyys koskettaa tunnetasolla. Alkuruoat ovat raikkaita ja pastat täydellisiä. Hinta-laadultaan vertaansa vailla”

Goose Pastabar
Eerikinkatu 44, 00180 Helsinki
Verkossa

CategoriesYleinen

Facebook Comments