Konservatiivinen, klassinen ja perinnetietoinen ovat käsitteitä, jotka leijuvat Vinkkelin valkoisten pöytäliinojen kattamassa salissa. Vinkkeli on kuin peruskallio, johon nojata, kun koko muu Suomi heiluu erinäisten lainakonseptien ja ruokatrendien tahdissa.

Vinkkelin dna:n itsestäänselvyys on nerokas. Vinkkeli on kyennyt luomaan taikapiirin keittiön ranskalaisskandilinjalla, jota sitäkin leimaa klassisuus luovuutta kaihtamatta – ja maku päihittää teknisen kikkailun. Myös palvelu on klassista, viinilista samaten.

Ravintoloitsijoiden Olli MarttilanAntti Uusitalon ja Matti Vesikkalan yhteinen historia on Savoyssa, joka kasvatti heidät elämään ja hengittämään ravintolaperinteitä. Heidän luomassaan kokonaisuudessa ole mitään päälle liimattua. Porvariston hillittyä charmia ilmentävä pikkuvanha ravintola on tyylilleen uskollinen.

Henkilökunta aistii diskreetisti, milloin kaivataan mitäkin. Vanhan maailman huomioivan tyylin ja taidon voi havaita kaikilla aisteilla. Vinkkelissä on yksi ammattitaitoisimmista palvelutiimeistä koko Helsingissä.

Tästä Vinkkeli on tehty: puheen sorinasta, hyvästä ruoasta ja juomasta, vilkkaasta tunnelmasta, naurusta, musiikista, tarjoilijoiden koreografiasta, huomioimisesta, keittiön äänistä, pressokoneen suhinasta – täydellisestä ravintolakokemuksesta.

Pitää elää klassikon elämää, jotta voi tulla klassikoksi. Ruoka- ja viiniravintola Vinkkeli jatkaa ja kehittyy sillä tiellä. Vinkkeli taisi olla klassikko jo samana päivänä, kun se avasi ovensa.

Äänestäjiltä
Helsingin klassinen helmi, joka kietoo joka kerta vierailijan syleilyyn. Todella loistava palvelu, joka vie mennessään. Siihen kun vielä yhdistyy takuuvarman ja konstailemattoman ruoan puhtaat maut sekä loistava viinivalikoima, niin ei voi muuta todeta, kuin huipulla ollaan.”

Kuva: Vinkkeli.

Vinkkeli
Pieni Roobertinkatu 8, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments