Tampereen lahjat Suomen gastronomialle, keittiömestarit Hans Välimäki ja Arto Rastas avasivat Helsingin keskustaan, Hotel Kämpin viereen 2020 lokakuussa Bistro & Brasserie Bardot-ravintolan. Ranskalaishenkisen bistron nousu suoraan Top 5 -sijoille on ollut huima. Jatkomenestys kertoo tason vakiinnuttamisesta.

Kuten moni kokki sanoo, vaikeinta kokkaamista on valmistaa laadukkaita raaka-aineita mahdollisimman vähän, ja tässä on Bardot’ssa onnistuttu. Ote on suvereeni.

Perinteiseen ranskalaiseen keittiöön tukeutuva Bistro & Brasserie Bardot on keskittynyt klassisiin välimerellisiin brasserie-annoksiin ja sesonkiajatteluun. Painopiste on kaloissa, äyriäisissä ja kasviksissa, jotka ovat herkkiä, haastavia ja rakkautta lajiin vaativia raaka-aineita. Onnistuessaan ne kuitenkin palkitsevat niin nauttijansa kuin tekijänsäkin. Lihaa Bardot tarjoilee maltillisesti, mutta sitäkin laadukkaammin.

Klassista keittotaitoa esittelevä Bardot on sekä bistro että brasserie, mikä tarkoittaa epämuodollista ja elävää kortteliravintolan tunnelmaa ajattomassa miljöössä, hyvän ruoan ja juoman liittoa sekä mannermaista laadukasta palvelua. Bardot käsittää myös cocktailbaarin ja katuterassin.

Äänestäjiltä
Tätä lähemmäksi ranskalaista bistroa ei voi Pohjolan perukoilla päästä. Rehellistä, täydellisyyteen hiottua ranskalaista makumaailmaa, joka saa vierelleen aina jännittävän elementin. Mahtava henkilökunta tuo hyvän fiiliksen mutkattomalla palvelulla. Valloittava kokemus.”

Kuva: Bardot.

Bistro & Brasserie Bardot
Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments