Tamperelainen Hella ja Huone tarjoaa vastuullista kokkaamista sekä modernia laatua ja otetta Suomesta, Pohjoismaista ja Euroopasta. Tuoreet ja laadukkaat lähialueiden raaka-aineet korostuvat. Inspiraationa ovat kunnianhimoinen käsityö ja raaka-aineiden korkea laatu, joiden takana kurkkii klassinen fine dining.

Hella ja Huone -ravintoalla on pitkä historia. Kolmas omistajakierros on ollut menossa jo useamman vuoden. Ravintolaa johtaa keittiömestari Ilmari Saarikoski ravintolapäällikkö Minttu Halmeen tukemana. Salista ja viineistä vastaa sommelier-hovimestari Humberto Pulido Garcés.

Muutto alkuperäisestä osoitteesta Tampereen varsinaiselle ravintolakadulle puhalsi Hellaan ja Huoneeseen uutta henkeä. Se on saanut hyvän vastaan oton ja kotiutuminen on edennyt mainiosti. Ruoka, palvelu ja tunnelma ovat nyt tikissä.

Äänestäjiltä
”Väkevästi ranskalaiseen keittämiseen pohjaavaa fine diningia kotimaisista, eettisesti tuotetuista raaka-aineista. Yllättäviä makukuvioita ja loistavia viiniparituksia. Täällä ei oikaista missään, ja letkeää leikkisyyttäkin on sopivassa tilanteessa.”

Kuva: Hella ja Huone.

Hella ja Huone
Aleksanterinkatu 31, 33100 Tampere
Verkossa
Facebook
Instagram
Pöytävaraus Quandoo

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments