Aito on Töölön aito, intiimi ja pieni kortteliravintola, jolla on jo historiaa vuodesta 2009 lähtien. Se oli korttelibistrojen eturintamassa jo silloin, kun vielä harvassa paikassa tuoksuivat ja maistuvat metsä, riista, sienet, luonnonkala ja villiyrtit. Filosofia kytkeytyy sanaan aito: aitoja makuja aidosta ruoasta aidossa tunnelmassa.

Keskustan hintoihin verrattuna ravintoloitsijat Tuomas Serkamo ja Kimmo Ylisuvanto pystyvät ällistyttävään hinta-laatusuhteeseen. Aito kiteyttää peruspointit, joista matala kynnys, ruoan ja juoman laatu, persoonallisuus ja imu syntyvät: tekemisellä on kasvot ja läsnäoloa, käytössä ovat freesit raaka-aineet, ruokalista vaihtelee sesongin mukaan ja sisältää skandinaavisia klassikoita sekä moderneja ideoita suoralla otteella, palvelu on henkilökohtaista ja lämminhenkistä, ja arkinen interiööri luo relaa tunnelmaa.

Aito on esimerkki siitä, mitä on palvelun aito présence, läsnäolo ja asiakkaista välittäminen.

Äänestäjiltä
”Aidosti lähiruokaan sitoutunut kortteliravintola, jossa on ainutlaatuisen kodikas tunnelma. Parasta salipalvelua, selkeitä makuja ja kohtuullinen hintataso. Täällä tehdään ravintolatyötä rakkaudesta lajiin. Töölön helmi.”

Kuva: Aito.

Aito
Museokatu 29, 00100 Helsinki
Verkossa
Facebook 
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments