Konservatiivinen, klassinen ja perinnetietoinen ovat käsitteitä, jotka leijuvat Vinkkelin valkoisten pöytäliinojen kattamassa salissa. Vinkkeli on kuin peruskallio, johon nojata, kun koko muu Suomi heiluu erinäisten konsepti- ja ruokatrendien tahdissa.

Vinkkelin dna:n itsestäänselvyys on nerokas. Vinkkeli on kyennyt luomaan taikapiirin keittiön ranskalaisskandilinjalla, jota sitäkin leimaa klassisuus – ja maku päihittää teknisen kikkailun. Myös palvelu on klassista, viinilista samaten. Ravintoloitsijoiden Olli MarttilanAntti Uusitalon ja Matti Vesikkalan on yhteinen historia Savoyssa kasvatti heidät elämään ja hengittämään ravintolaperinteitä, eikä heidän muodostamassa kokonaisuudessa ole mitään päälle liimattua. Henkilökunta aistii diskreetisti, milloin kaivataan mitäkin. Vanhan maailman huomioivan tyylin ja taidon voi havaita kaikilla aisteilla. Vinkkelissä on yksi ammattitaitoisimmista palvelutiimeistä koko Helsingissä.

Tästä Vinkkeli on tehty: puheen sorinasta, hyvästä ruoasta ja juomasta, vilkasta tunnelmasta, naurusta, musiikista, tarjoilijoiden koreografiasta, huomioimisesta, keittiön äänistä, pressokoneen suhinasta – täydellisestä ravintolakokemuksesta.

Pitää elää klassikon elämää, jotta voi tulla klassikoksi. Ruoka- ja viiniravintola Vinkkeli jatkaa ja kehittyy sillä tiellä. Vinkkeli taisi olla klassikko jo samana päivänä, kun se avasi ovensa.

Äänestäjiltä
“Porvariston hillittyä charmia ilmentävä pikkuvanha ravintola on tyylilleen uskollinen. Jokaisella käynnillä olo on kuin menisi ystävän luo. Klassinen keittiö ei arkaile tuoda lautasille luovia ratkaisuja ja makuelämykset jäävät mieleen. Loistavat viiniparitukset. Persoonallinen ja lämmin palvelu, sekä valkoiset liinat olematta pönöttävä.”

2021 (7)
2020 (6)

Vinkkeli
Pieni Roobertinkatu 8, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments