Tampereen lahjat Suomen gastronomialle, keittiömestarit Hans Välimäki ja Arto Rastas avasivat Helsingin keskustaan, Hotel Kämpin viereen 2020 lokakuussa Bardot-ravintolan. Nousu suoraan sijalle 5 oli viime vuonna huima. Eikä 6. sija nyt kerro muusta kuin tason vakiinnuttamisesta. Kuten moni kokki sanoo, vaikeinta kokkaamista on valmistaa laadukkaita raaka-aineita mahdollisimman vähän, ja tässä on Bardot’ssa onnistuttu. Ote on suvereeni.

Perinteiseen ranskalaiseen keittiöön tukeutuva Bistro & Brasserie Bardot on keskittynyt klassisiin välimerellisiin brasserie-annoksiin. Painopiste on kaloissa, äyriäisissä ja kasviksissa, jotka ovat herkkiä, haastavia ja rakkautta lajiin vaativia raaka-aineita. Onnistuessaan ne kuitenkin palkitsevat niin nauttijansa kuin tekijänsäkin. Lihaa Bardot tarjoilee maltillisesti, mutta sitäkin laadukkaammin.

Klassista keittotaitoa esittelevä Bardot on sekä bistro että brasserie, mikä tarkoittaa epämuodollista ja elävää kortteliravintolan tunnelmaa, hyvän ruoan ja juoman liittoa sekä mannermaista laadukasta palvelua. Bardot käsittää myös cocktailbaarin ja katuterassin.

Äänestäjiltä
“Ihana ranskalainen bistrohenkinen tunnelma, erinomainen ruoka sekä maukas ja monipuolinen cocktail- ja viinivalikoima. Erinomaisesti valmistettua, rehtiä bistroruokaa hurmaavassa, ajattomassa miljöössä. Kala ja äyriäiset isossa roolissa. Piikkikampela bravuurina.”

2021 (5)
2020 –

Bistro & Brasserie Bardot
Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments