Ilmiönä Kaskis on pieni suuri ravintola – Turkua suurempi. Sijainti keskustan ulkopuolella, asuinkerrostalon kivijalassa ei paljoa lupaa, mutta ruoasta ja rakkaudesta ruoanlaittoon tässä on kyse: riistaa, kalaa, vihanneksia, villiyrttejä, sieniä, marjoja perusasioina, mutta annosten tekstuurit, yhdistely, maut, herkkyys ja estetiikka luovat uutta suomalaista keittiötä – fun & fine diningia.

Miljöön petraus siirsi aiemman ronskiuden ja roson saman porukan Kakolanruusuun. Silti asenne ja leikkisyys kuitenkin säilyivät. Koko henkilökunta on mukana sielullaan. Kaskiksen menestyksen salaisuus on siinä, että se ei seuraa trendejä, se luo niitä, koska mukana on myös riittävästi syvällisyyttä. leikkisyyttä ja kokeilevuutta.

Kaskis ei pyri haastamaan ketään, vaikka hieman jengalla oleva huumori niin välillä antaa ymmärtää. Sillä vain on oma juttunsa, ja neljän ja kuuden ruokalajin menut. Kutonen on sellaisessa maineessa, että uutta sesonkia odotetaan aina. Kalaympyrä on klassikko ja hyvä syy matkustaa Turkuun kauempaakin.

Äänestäjiltä
“”

Hienostunut tyyli, tarkoin valitut raaka-aineet, asiantunteva ja lämmin palvelu. Innovatiivista tekemistä pilke silmäkulmassa. Vakuuttavaa tekemistä vuodesta toiseen omalla taatulla tyylillä. Ruoka on jännä yhdistelmä konstailemattomuutta ja eleganssia. Voi syödä myös omalla lompakolla. Tienraivaaja Turun ravintolaskenessä.

2021 (11)
2020 (8)

Kaskis
Kaskenkatu 6a, 20700 Turku
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments