Demo on kuin peruskallio. Demo on perustettu jo vuonna 2003 ja sillä on ollut Michelin-tähti vuodesta 2007 lähtien, joten voisi luulla, että tekijöillä ei ole enää näyttämisen tarvetta. Riittää, kun huolehditaan tuhannen yksityiskohdan hiomisesta ja päivittämisestä.

Kuitenkin asiakas voi aina luottaa siihen, että kaikki on juuri niin kuin pitää. Demo edustaa pysyvyyttä ja laatua ja siellä odottaa aina on jokin sykähdyttävä yllätys.

Tommi Tuomisen johtaman Demon kulmakiviä ovat olleet relaksoitunut ja eteerinen tunnelma, jossa ei ole pätkääkään kultalusikka suussa -meininkiä. Sisustus on selkeäpiirteinen modernistisine viittauksineen. Palvelu on alleviivaamattoman asiantuntevaa ja lämmintä yhdistettynä vähäeleiseen mutta taidokkaasti valmistettuun ja ranskalaisen keittiön tekniikoihin pohjaavaan fine dining -”kotiruokaan”.

Makuja Demo kuitenkin poimii maailmalta. Demo on kuin harmonian temppeli. Viineissä on samaa asennetta, joka tuottaa aina tyytyväisyyttä hersyvän, tasapainoisuutta korostavan lopputuloksen.

Demo oli aikanaan maistelumenun lanseeraaja ja sillä mennään yhä. Demossa on modernin klassikon ainekset. Kaikki, mikä on hyvää ja toimivaa, pysyy, mutta muuten ollaan joka päivä parempi kuin eilen.

Äänestäjiltä
“Pitkäjänteistä, pysyvää työtä, jonka takia ravintola pitää tasonsa vuodesta toiseen, ellei jopa paranna menoaan. Yllättää ja ihastuttaa joka ikinen kerta. Pikkutarkasti viimeiseen silaukseen asti hiotut annokset tuovat leveän hymyn huulille. Suomen pitkäikäisin Michelin-ravintola on vaan helvetin hyvä.”

2021 (17)
2020 (10)

Demo
Uudenmaankatu 9-11, 00120 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments