Muru on helsinkiläisen bistroklassikon asemassa ja maineessa, jonka suosio lepää päivittäin vaihtuvassa tarjonnassa, laadukkaissa raaka-aineissa, mauilla leikkivissä annoksissa, hyvissä viineissä, rennon osaavassa ja tarinoivassa palvelussa sekä lämpöisessä fiiliksessä. Murun 11-vuotisen toiminnan salaisuus on ytimen muuttumattomuudessa, mutta se tarkoittaa jatkuvaa laadullista kehittymistä.

Murusta sanotaan, että siellä voisi vaikka asua.

Murun henkilökunnan persoonat ja roso tuovat pettämättömän kyvyn yhdistellä viinejä ja ruokia. Viiniosaamista pidetäänkin usein kaupungin parhaana. Viinivintti on Suomen parhaimmistoa ja ruoasta tulee aina hyvä mieli. Lämminhenkinen ja ammattitaitoinen henkilökunta luo jokaisesta ateriasta unohtumattoman elämyksen. Kokonaisuus on viritetty tasolle, josta seuraava askel hätyyttelisi tähteä, mutta nykytasolla kaikilla on näin mukavampaa.

Muru voitti äänestyksessä myös kategorian Paras Viinilista.

Äänestäjiltä
“Aina klassisen varma ja lämmin. Kokonaisuus keskittyy hyvään ruokaan ja ekstrana on viinien pettämätön yhdistäminen ruokaan. Sommelierien paritukset tekevät illallisesta aina upean. Vain parasta lasiin ja lautaselle. Viinilista on poikkeuksellinen jopa maailman mittakaavassa. Innovatiivista tekemistä kohti tähteä.”

2021 (9)
2020 (15)

Muru
Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments