Olo on Helsingin ja Suomen gastronomian ykkösketjun voimapiste, jossa yhdistyvät pohjoinen minimalismi, näkemys pohjoismaisesta gastronomiasta, sekä raaka-aineiden kunnioitus ja pettämätön tyylitaju Michelin-tähden arvoisesti.

Työ on ollut pitkäjänteistä ja johdonmukaista. Käsityön määrä Olossa on huima. Herkullisuus ja tekninen osaaminen sekä annosten visuaalisuus hakevat tasapainoa, jota myös palvelu kannattelee. Nykyisellään Olon tasoa ja kehittymistä pitää yllä Tuomas Vierelä. Tuloksena on rohkeasti pelkistettyä, täydellisyyteen pyrkivää, kaunista ruokaa sävykkäiden viinien kera skandihenkisessä ympäristössä.

Olo oli jo parantamassa juoksuaan ja toinen tähti oli selvästi tähtäyksessä, mutta koronakurimus on leikannut toiselta tähdeltä siivet – ainakin rahalla tehtynä. Olon yhteydessä oleva Garden by Olo on fine dining -otetta rennompi näyttämö, mutta laatua on täälläkin lautasella ja lasissa.

Äänestäjiltä
“Huippuraaka-aineet ja paras mahdollinen ammattitaito keittiöstä saliin asti. Ei koskaan petä, mutta aina yllättää. Alati uudistuva, erittäin laadukas, kauniit annokset ja palvelu on esimerkillisen luontevaa. Raaka-aineiden arvostus ja käsittely yhdessä Nordic kitchen ajattelun kanssa tekee tästä innovatiivisesta ravintolasta  Suomen parhaan. Suomalaisen gastronomian lippulaiva.”

Pohjoisesplanadi 5, 00170 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments