Tähtijahti on sisäänkirjoitettu uuden Palacen perustamiskirjaan ja Eero Vottonen on vienyt isolla sydämellä homman maaliin. Palace on nyt Suomen ainoa kahden tähden ravintola, jolla on yksi tähti! Koronasulut sotkivat hyvin alkaneen Tanssii tähtien kanssa -kisan askelkuviot.

Vottosen edestä johtama nuori kokkitiimi lähtee tasapainoisen ja täydellisen kokonaisuuden luomisesta. Makumaailma etenee kohti harkittuja etappeja, jotka ovat koettavissa makuprofiilien ja rakenteiden kautta, joihin pelkistetty visuaalisuus liittyy.

Eero Vottonen on viehättynyt japanilaisesta makumaailmasta. Hän suosii tekniikkana klassista ranskalaista keittotaitoa, johon sämplätään lisäksi Espanjaa ja Italiaa. Pohjoismaista tulee etikkatasapainoilua sekä tummia, palaneita ja savuisia sävyjä. Näistä kootaan kokonaisuus, jossa on täyteläisyyttä, umamia, rasvaisuutta ja mm. happojen makuja – ja suomalaisuutta. Annosten estetiikassa kohtaavat pohjoismainen niukismi ja japonismi. Maku on kuitenkin tärkeintä – toiset maistavat, toiset eivät.

Ravintolatilan harmoninen kauneus ja valo sekä upea näköala ihastuttavat. Palvelu, johon myös keittiö osallistuu, on mutkatonta mutta arvokasta. Palacessa asiakas voi tuntea itsensä huomioiduksi ja tärkeäksi.

Palace voitti myös kategorian Paras Ruoka
Kategorian yhteistyökumppanina on Frex-perunat ja -kananmunat

Äänestäjiltä
“Upea kokonaisuus, jossa jokainen detalji on harkittu ja toteutettu täydellisesti. Kaikesta huokuu vieraanvaraisuus niin elegantisti ja ihmisläheisesti, että itkettää ilosta. Interiööri, palvelu, ruoka ja viini kulkevat kaikki samaa viivaa pitkin. On lähimpänä täydellisyyttä, minkä Suomessa voi kokea. Ovat niin hyviä, ettei tarvitse ottaa itseään liian tosissaan. Ei ole Vottosen voittanutta!”

Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments