J

Juuri Yhtiöt rakentaa ravintolaimperiumia Helsinkiin

Helsinkiläinen ravintolakonserni Juuri Yhtiöt kasvaa kohisten. Yhtiö avaa vuodenvaihteen jälkeen Kasarminkadulle 1600-neliön ravintolakokonaisuuden, johon sijoittuvat lounasravintola Pihka, Juuri Café & Bar, konferenssikeskus Kasarmin Salit sekä Pohjoisen Makasiinikadun puolelle Ravintola Latva.
Juuri Yhtiöt kertoo tiedotteessaan, että Korkeavuorenkadulla sijainnut Latva-baari avataan  uudelleen ruokaravintolana Kasarmikatu 21:ssä. Latvan keittiömestariksi on palkattu porvoolaisen Brasserie l’amourin keittiömestari Benjamin Frostell ja ravintolapäälliköksi Ami Ojala, joka jatkaa myös Juuren ravintolapäällikkönä.

Benjamin Frostell on Latvan uusi keittiömestari.

”Latva tulee tarjoamaan eurooppalaisen ajattomia, rouheita ja isoja makuja. Vaikutteet löytyvät klassikoista Benjaminin omaleimaisella staililla. Palvelussa ja tarjoilutyyleissä on vanhan maailman tunnelmaa ja huolenpitoa”, Juuren konsernijohtaja Ilja Björs kuvailee.
Latvan paikan vaihdon myötä Juuri Yhtiöt on hankkinut omistukseensa Ohrana Krouvi Panimon suunnatulla osakeannilla. Kellarissa toimiva pienpanimo ja Ravintola Ohrana toimivat edelleen Ravintola Juuren naapurissa Korkeavuorenkatu 27:ssa.
Kuvat: Juuri Yhtiöt Oy.

CategoriesYleinen

Facebook Comments