Ravintola LiV on pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin ja viineihin keskittyvä ravintola Tampereella. LiV tarjoaa laadukkaita ja maukkaita ranskalaisitalialaisia, suoran toiminnan klassisia annoksia, jotka perustuvat pääosin lähituottajien raaka-aineisiin. LiViläiset vannovat eettisyyteen niin lähiruokaideologiassaan kuin henkilökunnan huomioimisessa.

Lyhyen tiivis ruokalista saa täydennystä isosta liitutaulusta, jolle keittiömestarit kehittelevät sesonkien parhaita makuja.

Ravintolan omistavat Mika Lintula ja Kalle Viljakainen, kaksi kokenutta ravintola-alan ammattilaista, joille salityöskentely on toinen luonto. He ovat intohimoisia ruoan ja viinin ystäviä, jotka haluavat tarjota asiakkaille laatua ja herkullisia elämyksiä. Kehuja ovat keränneet niin ravintolan tunnelma, lämminhenkinen palvelu, ruoka kuin viinitkin. LiV on pieni suuri ravintola, jonka paketti on kunnossa.

Ai niin mistä ravintolan nimi LiV tulee? Lintulan ja Viljakaisen sukunimistä Li + V = LiV.

Äänestäjiltä
Raaka-aineet tulevat oikeasti läheltä ja annokset kootaan pieteetillä ominaismakuja korostaen. Valtava viiniosaaminen, uniikit juomat ja aivan uskomattoman lämminhenkinen palvelu. Ravintoloitsijat isännöivät salia itse ja illallisella aika menettää merkityksensä.

Kuva: LiV.

LiV
Laukontori 6 B, 33200 Tampere
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments