Kirkkonummella sijaitsevan Bistro O mat -ravintolan avaama toinen bistro Tapiolan Ainoa-kauppakeskuksessa, 1500 neliön Food Garden -ravintolamaailmassa on vakiinnuttanut asemansa. Avauksessa keittiön vetäjänä oli Michelin-tähden napannut Jari Vesivalo. Mutta nykyään keittiöstä vastaa Atte Rinta ja ravintoloitsija Marko Palovaara on myös nähty usein Tapiolan keittiössä.

Bistro O Mat on toistanut Kirkkonummen ihmeen.

Bistro O mat -tarjonta on modernisoitua bistroruokaa. Lautasille päätyvät parhaat, puhtaat raaka-aineet, mieluiten luomu- ja lähituottajilta. Lounaalla on maukkaita kotiruokia, illalla annokset ottavat vauhtia ranskalaisesta keittotaidosta pohjoismaisin täydennyksin.  Lounaat ovat hurjassa maineessa ja illat keräävät kiitosta, samoin sunnuntaibrunssi. Viinilista keskittyy eurooppalaisiin viineihin.

Palovaarojen vankka ja tinkimätön ammattitaito näkyy ravintoloissa. Lämminhenkinen palvelu ja Vesivalon vertaansa vailla oleva keittiöosaaminen on maailmanluokan kombo. Kauppakeskukseen avattu bistro ei sijainnillaan houkuta, mutta se on säilyttänyt elementit, jotka ovat nostaneet Kirkkonummen ravintolan tunnetuksi. Huom! Länsimetro vie ja tuo hetkessä Bistro O Mat:iin Helsingistä.

Äänestäjiltä
”Omassa kategoriassaan ylivoimainen ja pitkän työn tulos. Upean tyylikkäät lounasannokset ja herkullisuus jatkuu iltalistalla. Aina upea menu ja palvelu. Asiakasta arvostavaa ruokaa, juomaa ja palvelua vuodesta toiseen.”

Kuva: Bistro O Mat Tapiola.

Bistro O Mat Tapiola
Länsituuli 5 Ainoa Food Garden 3. krs, 02100 Espoo
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments