Italia, parhaat raaka-aineet ja viinit, luova hulluus, kunnioitus, uteliaisuus ja loraus oliiviöljyä. Fiascon? idea lähti siitä, että ex-Ultiman ravintolahenkilökunnan naiset ehdottivat ravintoloitsijalle uutta konseptia, joka kantoi työnimeä Naisten Fiasco – Fiasco delle Donne.

Kun Henri Alén ei päässyt koronanrajoitusten takia rakastamaansa Italian Marchen maakuntaan, Alén innostui ehdotuksesta ja Italia oli kutsuttava Suomeen. Syntyi klassisista elementeistä koottu, raikas konsepti. Täydellistä ruokaa, juomaa, tunnelmaa, ihanuutta ja ripaus teatteria.

Henri Alénin mieli tuottaa kokonaisia maailmoja, joita ei jäädä odottelemaan, vaan uusi idea kilkkaa aiemman konseptin ulos ja sisään tuodaan uusi, vaikka henkilökunnan kantamana. Alussa ei edes tiedetty, onko Fiasco? pop up vai pysyvä ravintola. Sekä asiakkaat että alan ammattilaiset ovat vastanneet: hyvin toimii! Pysyvä tuli.

Hetkessä eläminen onkin Alénia parhaimmillaan. Samalla otetaan riskejä ja leikitellään käsitteillä – ja osataan myös epäillä, että mitähän taas tuli tehtyä. Siksi Fiasco on kysymysmerkillä.

Alénin uteliaisuus, puuhakkuus sekä iloinen röyhkeys tuottavat meille muille nautintoja.

Äänestäjiltä
Huikean hyvää alusta loppuun. Parhaista raaka-aineista valmistettua rehellistä, mutta persoonallista ruokaa. Palvelu on välitöntä ja ystävällistä. Parasta italialaista ja upeita ja kekseliäitä teemoja. Miniloma Italiaan.”

Kuva: Fiasco?

Fiasco?
Eteläranta 16, 00130 Helsinki
Verkossa 
Facebook 
Instagram 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments