Helsingin Katajanokalla vuodesta 1975 toiminut piskuinen Wellamo törmäytti aikanaan ranskalaisen keittiön klassikoita slaavilaisella raskaudella ansiokkaasti läpi vuosikymmenien suhdanteiden, mutta nyt vetäjänä on The Bull & The Firm -kollektiivin Dani Hänninen.

Tuloksena on Wellamon bistromaineen päivitetty jatkaja skandinaavisen keittiön voimalla. Tarjolla on tuoreutta, raikkautta ja sopivan yllättävää. Vaikka keittiö on uusittu, samoin sali, jäljelle jäi kaikki se, joka luo jatkuvuutta ja eletyn elämän tunnelmaa.

Neobistron tapaan kaikki nousee raaka-aineen kunnioituksesta, lähialueen luomutuotteista, sesongeista, suurista mauista, hyvistä viineistä ja cocktaileista sekä rennosta tunnelmasta. Ohjaavana pointtina on kestävä kehitys – mukaan lukien sosiaalisesti kestävä työntekijöistä tuottajiin.

Uudet omistajat: Dani Hänninen & Co ovat nostaneet Wellamon suoraan sydämiin. Salin lempeänrennosta ilmapiiristä vastaa Minna Tuomela.

Äänestäjiltä
Inspiroiva kokonaisuus, ruoka ja juoma ovat aina herkullisia, miljöö on mahtava ja henki lämmin. Mieletön tapa käyttää kasviksia annoksissa uudella tavalla. Perinteisiä, sesongin mukaisia raaka-aineita käytetään elämyksellisesti.”

Kuva: Ravintola Wellamo.

Wellamo
Laivastokatu 18, 00160 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments