S

Suomen 50 Parasta Ravintolaa julkistetaan tänään – voittaja tiedossa klo 17:ään mennessä

Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listaus julkistetaan tänään kuuden vuoden tauon jälkeen. Alan ammattilaisten valtakunnallinen äänestys tulee tarjoamaan melkoisia yllätyksiä.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2018 perustuu ammattilaisten valtakunnalliseen äänestykseen. Näkemyksensä ovat antaneet ravintoloitsijat, keittiömestarit, salipuolen johtotehtävissä toimivat, alkoholiala sekä mm. ravintola- ja ruokakirjoittamisen ammattilaiset.
”50 parhaan ravintolan listalla on monia uusia ravintoloita. Äänestyksen tulokset kertovat, että suomalaisessa ravintolaelämässä ja gastronomiassa tapahtuu todella paljon uutta. Innovatiivista jälkeä syntyy sekä Helsingissä että pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mitä alan ammattilaiset myös arvostavat”, valottaa Viisi Tähteä -verkkokomedian päätoimittaja Eeropekka Rislakki.
Listan ja äänestyksen toteuttaa horeca-alojen media Viisi Tähteä yhdessä Food Camp Finlandin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Julkistaminen tapahtuu Helsingissä Ravintola Teatterissa kello 15 alkaen. Voittaja on selvillä kello 16.30 jälkeen.
 

CategoriesYleinen

Facebook Comments