S

Suomella sauma kokonaiskisan kultaan kokkien olympialaisissa

Suomen alkuruoka.
Suomen alkuruoka.

Suomen kokkileijonat lähtevät paalupaikalta jatkovaiheisiin, Pastry Artiin ja Culinary Artiin, jotka joukkue esittelee tuomaristolle Saksassa tänään.
Joukkue ylsi hienosti kultaan olympialaisten ensimmäisessä osassa, lämpimän keittiön kilpailusta, joka käytiin Erfurtissa lauantaina.
Joukkue ei ehtinyt juhlia ensimmäistä kultamitaliaan kauaa, sillä kisa jatkui jo varhain tänä aamuna.
Suomen pääruoka.
Suomen pääruoka.

Joukkue esitteli Culinary Art -pöytänsä jo aamukahdeksalta paikallista aikaa. Tuloksia tämän päivän osiosta on odotettavisssa jo illalla. Olympialaisten päättäjäisseremonia on keskiviikkona aamupäivällä.
 

Myös Fazerin tiimi toi kultaa

Lauantai oli suomalaisille joukkueille kahden kultamitalin päivä. Kokkkimaajoukkueen ohella Fazer Culinary Team ylsi kultaan catering-sarjassa. Fazerin kokeista muodostettu joukkue on ensimmäinen catering-sarjaan osallistuva suomalaisryhmä kilpailun historiassa.

Suomen jälkiruoka.
Suomen jälkiruoka.

Joukkue koostuu Fazer Food Servicesin huippukokeista, jotka työskentelevät Fazerin sopimusravintoloissa. Joukkue on harjoitellut kilpailua varten tiiviisti puolentoista vuoden ajan.
Fazer Culinary Teamissa on kahdeksan kokkia, mutta virallisessa kilpailujoukkueessa on neljä jäsentä, jotka ovat joukkueen kapteeni Mika Pesonen, Juha Aalto, Reko Riikonen ja Sami Toropainen. Muut joukkueen jäsenet ovat Lilli Jyräs, Teemu Hokkanen, Tapio Bergström ja Matti Tikka. Joukkueen managerina toimii Karri Käki.
Fazer Culinary Team voitti kultaa catering-sarjassa.
Fazer Culinary Team voitti kultaa catering-sarjassa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments