J

Johanna Hornborg-Ojala Suomen Paistinkääntäjien puheenjohtajaksi

Gastronominen järjestö Chaîne des Rôtisseurs – Suomen Paistinkääntäjät on nimittänyt puheenjohtajakseen eli valtavoudiksi Johanna Hornborg-Ojalan. Hän seuraa tehtävässä maaliskuussa menehtynyttä Ari Arvosta.
Johanna Hornborg-Ojala, 37, on Suomen Paistinkääntäjien historian nuorin valtavouti. UPM-konsernissa kaupallisuuden kehittämisen parissa kehittämispäällikkönä työskentelevä Hornborg-Ojala on yhdistyksen jäsenenä harrastajataustainen.
Yksi tuoreen valtavoudin tärkeimmistä tehtävistä on varmistaa, että Paistinkääntäjien toiminta kehittyy yhä avoimempaan suuntaan. Hän haluaa myös nostaa nykyistä paremmin esiiin suomalaisen ravintolakentän.
”Vielä sitkeästi elää harhaluulo, että parhaat ravintolat ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle. Tosiasiassa Suomessa on aivan huippuluokan ravintoloita jopa pienillä paikkakunnilla.” Hornborg-Ojala muistuttaa.
Chaîne des Rôtisseurs on maailman vanhin ja suurin kansainvälinen gastronominen järjestö, jossa on jäseniä noin 80 maassa yhteensä 25 000. Suomi on jäsenmäärältään kolmanneksi suurin maa runsaalla 2000 jäsenellä.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments