H

Helsingin Kamppiin 1000 asiakkaan ravintolakortteli

Helsingin ydinkeskustaan syntyy uusi ravintolakeskittymä. Kymmenen ravintolan Kortteli-kokonaisuus avataan Kampin kauppakeskuksen viidenteen kerrokseen joulukuun alussa. Hankkeen takana on We Are Group -niminen ravintolatoimintaa ja juomien maahantuontia harjoittava yritys.
We Are Group tuo Kortteliin kaksi omaa ravintolaansa, Story Korttelin sekä espanjalaisiin makuihin keskittyvän Bar Cónin. Kortteliin tulevat myös vanhat ravintolatuttavuudet La Torrefazione, Sandro ja Hoku sekä uusina italialainen trattoria Bastardo, skandinaavinen ravintola Jord, terveellinen Date+Kale, dumpling-ravintola Beijing8 sekä mereneläviin keskittyvä Fisken på disken.
Kortteli-kokonaisuuden pinta-ala on 3500 neliömetriä. Asiakaspaikkoja on noin 1000. We Are Groupin tavoitteena on luoda uusi ravintolakeskittymä, johon voi tulla viikon jokaisena päivänä myös ilman ennakkovarausta ja saada ensiluokkaisia makuelämyksiä.
”Jokainen ravintola on oma yksikkönsä, joten vaihtelua on myös visuaalisuuden ja tunnelman puolella. Olen ylpeä yrittäjäjoukostamme. Yhdessä palvelumme muodostavat kokonaisuuden, jonka vertaista ei löydy minkään länsimaisen pääkaupungin bisneskeskustasta”, We Are Groupin Anders Westerholm sanoo innostuneena.
Korttelissa on useita Helsingin ravintolamaailman ajankohtaisia nimiä. Bar Cónin takana ovat Westerholmin ohella We Are Groupin Matti Sarkkinen ja Toni Immanen. Story Korttelia pyöritetään Westerholmin, Sarkkisen, Teemu Auran ja Markus Hurskaisen voimin.
Sandroon ja Date+Kaleen yhdistyy Richard McCormick. Jordin taustalla ovat Michelin-tähdellä palkitun Askin perustajat Linda Stenman-Langhoff ja Filip Langhoff. Beijing8-ravintola rantautuu Suomeen Tukholmasta. Fisken på Disken on Roihan ravintolasuvun uuden sukupolven ensimmäinen ravintola.
Ravintoloiden lisäksi Kortteliin sijoittuvat myös kauneudenhoitoalan yritykset Blue Lagoon sekä Q Hair.

We Are Gropupin Matti Sarkkinen, Toni Immanen ja Anders Westerholm rakentavat uuden ravintolakorttelin Helsingin Kamppiin. Kuva: Kia Arpia.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments