A

Altia laajentaa salkkuaan skottiviskeillä

Altia Oyj ja Distell Group Limited ovat tehneet jakelusopimuksen skottiviskien maahantuonnista Pohjoismaissa. Altia aloittaa lokakuun alussa Distell Internationalin omistamien skottiviskien edustajana Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan vähittäis- ja ravintolamyynnissä sekä Pohjois-Euroopan matkustajamyynnissä.
Distellin blended-viskeihin kuuluvat Scottish Leader sekä Islay-vaikutteinen Black Bottle. Yhtiön single-malt viskeihin kuuluvat Bunnahabhain, Tobermory, Deanston ja Ledaig. Bunnahabhain on palkittu viiden viime vuoden aikana yli 90 viskialan palkinnolla eri puolilla maailmaa.
”Viskit ovat tuoteryhmänä kasvussa Pohjoismaissa, joten Distellin arvostetut brändit ovat huomattava lisäys päämiestuotteiden valikoimaamme”, sanoo Altian päämiesliiketoiminnasta vastaava johtaja Janne Halttunen.
Distell International on osa Distell Groupia, joka on Afrikan johtava alkoholijuomien valmistaja ja markkinoija. Yhtiöllä on Skotlannissa kolme viskitislaamoa: Bunnahabhain (Islay), Tobermory (Mull) ja Deanston (Doune, lähellä Stirlingia). Distell voitti Vuoden tislaaja -palkinnon kansainvälisessä International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailussa vuonna 2015.

CategoriesVäkevät

Facebook Comments