R

RealityXpander Viisi Tähteä -sivuston kumppaniksi

Viisi Tähteä on uusinut ulkoasun ja sivuston rakenteen. Kansainvälisten aikakauslehtien tyylinen Viisitahtea.com-kokonaisuus tuo eri kanavat ja niiden sisällöt aiempaa paremmin lukijoiden ulottuville. Kokonaisuuden on suunnitellut ja toteuttanut helsinkiläinen RealityXpander-digistudio.
”Halusimme kokonaisuuteen helppoa käytettävyyttä. Johtoajatuksena on, että sivustoa ei tarvitse opiskella vaan silmä kertoo lukijalle, miten se toimii. Ulkoasussa on pyritty ilmavuuteen, selkeyteen ja monipuolisuuteen”, päätoimittaja Eeropekka Rislakki kertoo.
Visuaalisesti selkeä ja käyttäjäystävällinen sivusto parantaa uutisten, artikkeleiden, videoiden ja podcastien sekä erilaisten palveluiden ja kilpailujen seuraamista. RealityXpander on erikoistunut moderneihin sisältöratkaisuihin.
”RealityXpanderin kanssa on ilo työskennellä, sillä ensimmäisenä ei heitetä naamalle, että voi, voi, tuo on vaikeata, tai ei, ei, ei voi tehdä. Päinvastoin homma toimii kuin ratkaisukeskeinen terapia. Kaikki on mahdollista. Kaikkiin kysymyksiin haetaan vastaukset ja aikataulut pitävät. Tämä asenne on arvokas ja mahdollistaa jatkuvan kehittämisen ilmapiirin lannistamisen sijaan”, Rislakki perustelee.
Viiden Tähden ja RaealityXpanderin puitesopimus tarkoittaa, että tulevaisuudessa Viisitahtea.com-palveluun tulee entistä monipuolisempia ominaisuuksia. Kaikkien mukana olevien tahojen ammatillista osaamista korostava yhteistyö luo tulevaisuudessa ennen näkemätöntä sisältöä ja uusia palveluja elämystalouden saralle sekä eritoten ravintolamaailmaan.
”Meille Viisi Tähteä on tärkeä asiakas, jonka kanssa haluamme kehittää vauhdikkaasti kasvavaa erikoismedioiden kenttää”, kertoo myyntijohtaja Pasi Pietikäinen RealityXpanderista.
realityxpander.com

CategoriesYleinen

Facebook Comments