T

TS: Michelin-oppaan päätoimittaja hehkuttaa Gröniä – myös Turun Kaskis saa kiitosta

Michelin Guide Nordic Countries 2018 -oppaan päätoimittaja Rebecca Burr kertoo Turun Sanomille, että he ovat seuranneet yhden tähden saanutta Ravintola Gröniä ravintolan avaamisesta lähtien. Turun ykkösravintola Kaskis on myös oppaan tarkassa seurannassa.
Suomi sai maanantai-iltana uuden Michelin-tähtiravintolan, kun helsinkiläinen Grön nappasi ensimmäisen tähtensä. Turkulaisravintolat jäivät tälläkin kertaa ilman tähteä, vaikka ravintola Kaskis on ollut spekulaatioissa jo parin vuoden ajan.
Turun Sanomien haastattelema Michelin Guide Nordic Countries 2018 -oppaan päätoimittaja Rebecca Burr kehuu estottomasti Gröniä.
”Olemme seuranneet ravintola Grönin kehitystä alusta asti. Se on upea, pieni paikka, jossa kasviksille annetaan yhtä suuri arvo lautasella kuin lihalle tai kalallekin. Paikan tunnusmerkki ovat luonnolliset, puhtaat maut”, Burr perustelee.

Turku ja muu Suomi JÄIVÄT tälläkin kertaa ilman Michelin-tähteä.

Turkulaiset gourmetasiantuntijat ja paikallinen media ovat hehkuttaneet ravintola Kaskiksen puolesta ja toivoneet vihdoinkin ensimmäistä tähteä Helsingin ulkopuolelle. Burr myönsi jo vuosi sitten MTV:lle, että oppaan tarkastajat ovat käyneet Turussa.
”Mutta onhan Kaskis jo Michelin-oppaassa. Kaskis on upea paikka ja hieno bisnes jo nyt”, Burr toteaa.
Kaskis mainitaan kaksi kertaa pohjoismaisen Michelin-oppaan tämän vuoden painoksen sivuilla. Ravintola ei pääse Michelin-oppaan Bib Gourmand -listalle, koska Burrin mukaan ravintolan hintataso on Bib-listaukseen liian kallis.

CategoriesYleinen

Facebook Comments