5

50 parasta ravintolaa julkistetaan maanantaina 15.1. – Pitääkö fine dining yhä pintansa?

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2018 -äänestys on päättynyt. Tulokset julkistetaan maanantaina 15. tammikuuta. Alan ammattilaisten valtakunnallinen äänestys tulee tarjoamaan koko joukon yllätyksiä.
”50 parhaan ravintolan listalla on monia uusia ravintoloita. Äänestyksen tulokset kertovat, että suomalaisessa ravintolamaailmassa ja gastronomiassa tapahtuu todella paljon. Uutta ja innovatiivista jälkeä syntyy pääkaupungin ulkopuolella, mitä alan ammattilaiset myös arvostavat”, valottaa Viisi Tähteä -verkkokomedian päätoimittaja Eeropekka Rislakki.
Äänestys huipentuu 15. tammikuuta Helsingissä pidettävään julkistamistilaisuuteen. Listauksella on alakategorioita, joita ovat Paras ruoka (kumppanina Arla), Paras tulokas (Kespro), Paras Viinilista (Bottlescouts), Paras palvelu (KiiltoClean), Paras tunnelma (E.Ahlström) ja Paras työnantaja (Sumpli).
50 parasta ravintolaa -äänestyksen ja -listan toteuttaa horeca-alojen media Viisi Tähteä yhdessä  Food Camp Finlandin kanssa. Food Camp Finland tunnetaan laadukkaiden ruokakulttuuritapahtumien järjestäjänä sekä ruokaan ja ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen liittyvän koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijana.
”Haluamme helpottaa ravintolavalintojen tekemistä ja madaltaa ulkona syömisen kynnystä. Siihen 50 Parasta Ravintolaa -äänestys on mainio väline. Lisäksi se pitää ravintolat ja tekijät esillä positiivisesti, vahvistaa alan itsetuntoa ja kehittää suomalaista ruokakulttuuria”, kertooCamp Finlandin toimitusjohtaja Riikka Kannas.
Yhteistyössä:

CategoriesYleinen

Facebook Comments