N

NoHo Partners Allas Sea Poolin ravintoloitsijaksi

Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu Helsingin Katajanokalla sijaitsevan Allas Sea Pool -merikylpylän ravintolaoperaattoriksi. NoHo vastaa jatkossa Altaan ravintolapalveluista mukaan lukien terassit ja tapahtumat. Allas Sea Pool on myös laajentumassa muihin Pohjoismaihin.

Allas Sea Pool on toiminut Helsingin Kauppatorin laidalla vuodesta 2016 ja kehittynyt suosituksi käyntikohteeksi. Altaalla on vuosittain noin 800 000 kävijää. Elämyskeskuksella on noin 1000 omistajaosakasta ja 2000 jäsentä.

Altaan toimijoiden yhteisenä tulevaisuuden tavoitteena on satsata kaupunkikulttuurin kehittämiseen. Uusi konsepti esitellään myöhemmin tänä vuonna.

”Allas Sea Pool on yksi Helsingin kiinnostavimmista kohteista, jolla on laaja merkitys koko keskustan elinvoimaisuudelle. Samalla Allas on yksi lippulaivahankkeitamme, kun laitamme panoksemme kaupunkikulttuurin ja toimialan jälleenrakentamiseen”, NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström lupaa ravintolakonsernin tiedotteessa.

Kauppatorin laidalla vuodesta 2016 toiminut Allas on kehittynyt yhdeksi Helsingin suosituimmista käyntikohteista.

Altaan emoyhtiön Nordic Urbanin toimitusjohtaja Raoul Grünstein sanoo, että NoHo tuo mukanaan vankkaa ravintola- ja palveluosaamista sekä hyviä verkostoja ravintolatoiminnan luotsaamiseen.

”NoHo Partnersin valikoituminen kumppaniksi parantaa mahdollisuuksiamme kehittää yhteistyössä Altaan monipuolista ja pohjoismaiseen elämäntapaan sopivaa ruoka- ja juomakonseptia. Tarjoamme konseptia myös muihin pohjoismaisiin kaupunkeihin suunnittelemiimme Allas-hankkeisiin”, Grünstein perustelee.

Allas Sea Poolin ravintolatoiminta siirtyy NoHo Partnersille 1. helmikuuta. Ravintolan henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä uuden vuokralaisen palveluksessa.

Facebook Comments