H

Hyvän ruoan ja maistuvien juomien superviikonloppu Helsingissä

Viini ja Ruoka -messut sekä OlutExpo-festivaali kokoavat kymmeniä tuhansia hyvien juomien ja ruokien ystäviä Helsinkiin viikonvaihteessa. Viini ja Ruoka käynnistyy jo tänään Messukeskuksessa. OlutExpo avaa ovensa perjantaina Kaapelitehtaalla.
Viini ja Ruoka -tapahtumassa Messukeskuksessa on mukana 120 näytteilleasettajaa, joista 30 on viinien maahantuojia. Mukana on yli 100 näytteilleasettajaa ja maistettavina lähes 700 eri viiniä. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa.
Street food -kadulta voi ostaa annoksia yhdeksän ravintolan valikoimista. Ruokarekan tapahtumaan ajavat muun muassa Naughty Brgr, Street Gastro, Levant, Quickies Street diner ja Tortilla Company.

OlutExpossa mukana ruokastudio

OlutExpon tavoitteena on koota 5000 oluen ja ruoan ystävää Kaapelitehtaalle. Viidennen kerran järjestettävä festivaali satsaa tänä vuonna ruokaan. Erillisen ruokastudion tuottaa Olutliiton puheenjohtaja, ruokakirjoittaja Anikó Lehtinen.
OlutExpossa oluita, siidereitä ja muita juomia maistattaa 32 panimoa, maahantuojaa ja valmistuttajaa. Varsinaisesta ruokatarjonnasta vastaavat kolme helsinkiläistä panimoravintolaa: Bryggeri Helsinki, Il Birrificio ja Ohrana Panimo & Krouvi.

CategoriesOlut Viini

Facebook Comments