S

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestys päättyy sunnuntaina

Viisi Tähteä -verkkomedian järjestämä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestys päättyy sunnuntaina 26.2. Tulokset julkistetaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa torstaina 30.3.

Viisi Tähteä Media järjestää äänestyksen jo 15. kerran. Tulosten julkistamisen yhteydessä paljastetaan myös listan sijoille 51–100 sijoittuneet ravintolat.

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksessä on listauksen ohella eri alakategorioita, joita ovat mm. paras tulokas (kumppani Quandoo),  paras innovatiivinen (Wihuri Metro-tukku), paras viiniravintola ja paras tunnelma.

Tällä kertaa voi äänestää henkilöä kahdessa eri kategoriassa, jotka ovat Ammattilaisten Ammattilainen (Messukeskus) ja Paras Muutoksentekijä (Estrella Damm).

Äänestäjiksi on kutsuttu yli 1000 ruokakulttuurin vaikuttajaa. Heidän joukossaan on ravintoloitsijoita, kokkeja ja keittiömestareita, salityöntekijöitä, alaa seuraavia journalisteja sekä alkoholi- ja ruoka-alojen ammattilaisia.

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestys päättyy sunnuntaina 26. helmikuuta, jolloin äänestyslomake sulkeutuu.

Äänestyksen ja listauksen toteuttaa Viisi Tähteä Media. Pääyhteistyökumppani on Helsingin Messukeskus. Kumppaneina ovat Estrella Damm -olut, Wihuri Metro-tukku ja Quandoo-pöytävarausjärjestelmä.

Tulokset julkistetaan 30.3. klo 11 Helsingin Messukeskuksessa

Äänestys huipentuu torstaina 30. maaliskuuta klo 11.00 alkaen Kevätmessujen päälavalla Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään julkistukseen, joka nähdään myös suorana Viiden Tähden YouTube-kanavalla 30.3. klo 10.45 alkaen.

Facebook Comments