Ravintola LiV on pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin ja viineihin keskittyvä ravintola Tampereella. LiV tarjoaa laadukkaita ja maukkaita ranskalaisitalialaisia, suoran toiminnan klassisia annoksia, jotka perustuvat pääosin lähituottajien raaka-aineisiin ja niiden ominaismaun korostamiseen.

Viiden ruokalajin ruokalista näkyy isolla liitutaululla, jolle keittiömestarit kehittelevät sesonkien parhaita makuja. Menu vaihtuu noin 1,5–2 kuukauden välein.

Ravintolan omistavat Mika Lintula ja Mira Riihonen kaksi kokenutta ravintola-alan ammattilaista, joille salityöskentely on toinen luonto. Ravintoloitsijat isännöivät salia itse ja illallisella aika menettää merkityksensä. He ovat intohimoisia ruoan ja viinin ystäviä, jotka haluavat tarjota asiakkaille laatua ja herkullisia elämyksiä. Kehuja ovat keränneet niin ravintolan tunnelma, lämminhenkinen palvelu, ruoka kuin uniikit viinitkin – LiV:iä pidetään myös samppanjan ystävien paratiisina. LiV on pieni suuri ravintola, jonka paketti on kunnossa.

Ai niin mistä ravintolan nimi LiV tulee? Lintulan ja Viljakaisen sukunimistä Li + V = LiV.

Äänestäjiltä
”Aina sesongissa, aina herkullinen ja aina lämminhenkinen. Ilahduttavan taidokasta ja selkeää ruokaa pilkkeellä silmäkulmassa, ja tarjoilu on rempseää. Parhaimpia viinivalikoimia Suomessa – myös hinnoiltaan. Kauneinta klassista ranskalaista, mitä Manse tarjoaa. Laukontorin pieni suuri ravintola on matkan arvoinen kokemus.”

Kuva LiV.

LiV
Laukontori 6 B, 33200 Tampere
Verkossa 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments