Ounasvaaran huipulla oleva panoraamaravintola Sky on keittiöpäällikkö Tero Mäntykankaan pitkällisen työn ja Lapin pohjoisten perinteiden onnellinen törmäytys. Vaikuttavat maisemat riittävät jo sellaisenaan nostamaan ravintolan muiden yläpuolelle.

Autenttiset pohjoiset raaka-aineet Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapista sekä Jäämereltä taipuvat hienostuneiksi makuyhdistelmiksi ja arktisen luonnon innoittamaksi estetiikaksi. Innovatiivisuus ja raaka-aineiden harvinaisuus ja kunnioittava käsittely ovat aivan omassa luokassaan. Lapin kovin!

Hotelliravintola on vaikea lajityyppi, mutta koska asiakkaat ovat valinneet Lapin, Lappia he myös saavat; Sky Kitchen & View ylpeänä esittää!

Tässä on vastaus myös heille, jotka väittävät, ettei Suomessa ole kiinnostavaa, omaa ruokakulttuuria. Varmasti on, kun katse kohdistetaan alueellisiin keittiöihin. Tero Mäntykankaan ilosanomaa saa myös Lapland Hotelsin muissa ravintoloissa Tampereelta Helsingin Bulevardille asti.

Kuva Sky Kitchen & View / Lapland Hotels

Äänestäjiltä
”Upea ravintolatila, mahtava tunnelma, hyvä ruoka, laaja viinilista ja Suomen paras näköala, johon ei kyllästy koskaan. Ruoka on maistuvaa ja osittain yllättävää. Rempseää ja nauravaista tarjoilua. Modernia lappilaista ruokaa huippuluokan raaka-aineista. Lapin ykkönen.”

Sky Kitchen & View
Lapland Hotel Sky Ounasvaara, Juhannuskalliontie, 96400 Rovaniemi

Verkossa
Facebook
Instagram

 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments