Sijainti Citymarketin pihassa Kirkkonummella ei tunnu lupaukselta vaan uhkaukselta. Mutta Marko ja Päivi Palovaaran pyörittämä ravintola on toiminut jo pitkälle toistakymmentä vuotta marketista erillisessä rakennuksessa, jonka oven takana aukeaa bistroajattelun taivas. Ympäristö saattaa hämätä, mutta sisällä rakennuksessa ruoka ja palvelu ovat huippua. Siksi Bistro O mat onkin ollut 50 Parasta Ravintolaa -listan pysyvä maamerkki ravintolan koko olemassaolon ajan.

Marko Palovaara ottaa vauhtia ranskalaisesta keittotaidosta pohjoismaisin nyanssein. Periaatteena ovat sesongit ja tuoreet, puhtaat raaka-aineet, joista osa on lähistön tuottajilta.
Ravintola on toiminut jo vuosien ajan vastuullisesti ja yhteisöllisesti, tarjoamalla mm. työharjoittelupaikkoja alueen peruskoululaisille sekä toimimalla yhteistyössä lähialueen tuottajien kanssa. Bistrolinjan viinien lisäksi cocktailit monipuolistavat kokemusta.

Bistro O mat on todellakin matkan väärti Kirkkonummelle.

Laatu ja rahkeet ovat riittäneet laajentamiseen. Palovaarat avasivat kolme vuotta toisen Bistro O mat:in Espoon Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan. Viime vuonna aukesi puolestaan Bistro O Mat Hakaniemi talon ylimpää kerrokseen upeine näköaloineen. Kaikkia yhdistää bistroajattelu ja kukin nojaa sijaintinsa vahvuuksiin raaka-aineiden suhteen.

Äänestäjiltä

”Kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä. Taattua laatua, mahtavaa palvelua ja hyviä makuja vuodesta toiseen. Lounasaikanakin laatu on aina kohdillaan. Ravintolan pienuus takaa ihanan, intiimin tunnelman. Tunnelman salaisuus on osaava yrittäjäpariskunta ja pysyvä henkilökunta. Hyvä syy käydä Kirkkonummella.”

Kuva Bistro O Mat

Bistro O mat Kirkkonummi
Limnellin aukio 6/ Asemankulma 2, 02400 Kirkkonummi (Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä)
Verkossa

Pöytävaraus Quandoo
Facebook
Instagram 

 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments