Ragu törmäyttää italialaista ruokaperinnettä skandinaavisiin ja italialaisiin raaka-aineisiin. Pohjoisen keittiön periaate makujen puhtaudesta soi italialaisten viinien ohjauksessa, jotka ovat omaa maahantuontia. Ragu on osoitus, että Italiasta tulee muutakin kuin pizzaa ja pastaa, ja pohjoismaisuus on muutakin kuin hentoja makuja. Kahden erilaisen ruokakulttuurin törmäyttäminen tuottaa positiivisia elämyksiä, jotka täyttävät Ragun ilta toisensa jälkeen.

Ragun omistaa keittiömestaritaustainen Antti Asujamaa, joka vastaa keittiöstä yhdessä Gennarro Olivieron kanssa. Ravintolapäällikkönä on Anu Survo. Omaa tuontia olevista viineistä vastaavat Johanna Sorvoja ja Henna Timperi.

Ragu tarkoittaa pitkää haudutusta, ja erityisesti liharuoissa maistuvatkin syvät maut. Ragu tarjoaa menukokonaisuuksia. Kolmen, neljän tai viiden ruokalajin menuissa nousevat hyvin esiin raaka-aineiden laatu ja vuodenaikojen vaihtelu. Yllätysmenu Ludari puolestaan sisältää 3-5 ruokalajia. Oman maahantuonnin viineillä luodut ruoka- ja viiniparit ovat joka kerta täysosumia.

Ragun baari mahdollistaa myös piipahduksen lasillisella viiniä ja pienellä syötävällä.

Plussaa ovat interiööriä hallitsevat, suuret street art- ja nykytaiteilijoiden maalaukset EGS:istä Jani Leinoseen Ja Jussi TwoSeveniin.

Kuva Ragu.

Äänestäjiltä
”Lähes 10 vuotta tasaista ja erinomaista laatua ruoissa ja juomissa. Erinomaista ruokaa, mukavasti vaihtuva lista ja todella toimiva palvelu. Mielettömän hyvä hinta-laatusuhde sekä loistavan rento palvelu. Kaikki on harmoniassa keskenään. Klassikkoainesta. Ravintoloita tulee ja menee, Ragu pysyy ja loistaa suosiollaan.”

Ragu
Ludviginkatu 3-5, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments