Muru on helsinkiläisen bistroklassikon asemassa ja maineessa, jonka suosio lepää päivittäin vaihtuvassa tarjonnassa, laadukkaissa raaka-aineissa, mauilla leikkivissä annoksissa, hyvissä viineissä, rennon osaavassa ja tarinoivassa palvelussa sekä lämpöisessä fiiliksessä. Suosituin on neljän ruokalajin Päivän Menu, joka elää sesongeissa.

Murun 12-vuotisen toiminnan salaisuus on ytimen muuttumattomuudessa, mutta se tarkoittaa silti jatkuvaa laadullista kehittymistä.

Murusta sanotaan, että siellä voisi vaikka asua.

Murun henkilökunnan persoonat ja roso tuovat pettämättömän kyvyn yhdistellä viinejä ja ruokia, ja paritukset tekevät illallisesta aina upean. Viiniosaamista pidetäänkin usein kaupungin parhaana. Viinivintti on Suomen parhaimmistoa ja ruoasta tulee aina hyvä mieli. Lämminhenkinen ja ammattitaitoinen henkilökunta luo jokaisesta ateriasta unohtumattoman elämyksen. Kokonaisuus on viritetty tasolle, josta seuraava askel hätyyttelisi tähteä, mutta nykytasolla kaikilla on näin mukavampaa.

HUOM! Muru voitti äänestyksessä myös kategorian Paras Viinilista. Jälleen kerran.

Äänestäjiltä
Vuodesta toiseen vahvaa tekemistä. Aina takuuvarma. Klassisia makuja, kauniita annoksia, mutta aina pikkutwistillä. Kyky leikitellä upeilla viineillä ja herkullisilla menuilla on uniikki. Salissa on rento, mutta ammattimainen meininki. Aina elämys.”

Kuva: Muru.

Muru
Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments