Italia, parhaat raaka-aineet, luova hulluus, kunnioitus, uteliaisuus ja loraus oliiviöljyä. Idea lähti siitä, että ravintolahenkilökunnan naiset ehdottivat ravintoloitsijalle uutta konseptia, joka kantoi työnimeä Naisten Fiasco – Fiasco delle Donne.

Kun Henri Alén ei päässyt koronanrajoitusten takia rakastamaansa Italian Marchen maakuntaan, Italia oli kutsuttava Suomeen ja Alén innostui ehdotuksesta. Syntyi klassisista elementeistä koottu, raikas konsepti. Täydellistä ruokaa, juomaa, tunnelmaa ja ripaus teatteria.

Alénin mieli tuottaa kokonaisia maailmoja, joita ei jäädä odottelemaan, vaan uusi idea kilkkaa aiemman konseptin ulos ja sisään tuodaan uusi, vaikka henkilökunnan kantamana. Vuosi sitten ei tiedetty, onko Fiasco? pop up vai pysyvä ravintola.

Hetkessä eläminen onkin Alénia parhaimmillaan. Samalla otetaan riskejä ja leikitellään käsitteillä – ja osataan myös epäillä, että mitähän taas tuli tehtyä. Siksi Fiasco on kysymysmerkillä.

Sekä asiakkaat että alan ammattilaiset ovat vastanneet: hyvin toimii!

Alénin uteliaisuus, puuhakkuus sekä iloinen röyhkeys tuottavat meille muille nautintoja. Silkkaa hyväntekeväisyyttä asiakkaille ja yhteiskunnalle.

Äänestäjiltä
“Tämän ryhmän rohkeus uusiutua ja elää ajassa on käsittämättömän ihanaa. Tulos näkyy asiakkaalle hyvän tuulen ravintolana, upeana ruokaelämyksenä, loistavina juomina ja ihastuttavana palveluna. Henkilökunta tekee isolla sydämellä työtään ja hurmaa asiakkaat. Kuin osa Italiaa Suomessa. Kaunista ja trendikästä.”

2021 (21), Fiasco? by Ultima
2020 (17), Ultima

Fiasco?
Eteläranta 16, 00130 Helsinki
Verkossa 
Facebook 
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments