Ravintola Kajo hakee illan viimeisen auringonsäteen hetkeä – kajoa – ja yhdessäolon merkityksellisyyttä, jonka toivoisi jatkuvan ikuisesti. Tulta, savua, tarinoita, lähiruokaa ja luontoa lautasella.

Tampereella eri ravintoloissa aiemmin työskennelleet keittiömestarit Veli-Matti Lampinen ja Panagiotis Lykoudis sekä salin henki Marko Simunaniemi avasivat kolme kevättä sitten itsensä näköisen ravintolan samalle kadulle ravinteli Berthan ja C:n kanssa. Fine dining -naapuruus velvoittaa.

Oma tyyli on löytynyt vahvan läsnäolon, Suomen luonnon, villiyrttien, sesongin raaka-aineiden, metsäisten makujen ja tuoksujen sekä tekniikkaleikittelyn törmäyttämisessä Lykoudisin välimerellisiin ja kreikkalaisiin juuriin. Tuloksena on luonnonläheistä, uniikkia, rohkeata, hauskaa ja muistijäljen jättävää ruokaa, joka yhdistyy mainioihin, puhtaiden makujen viineihin, luontevaan, lämpimään ja rentoon palveluun.

Suositusjuomissa on paitsi viinejä, myös annosten raaka-aineita hyödyntäviä itsetehtyjä juomia, sakea taikka ravintoloitsijoiden viereisessä Villit ja Viinit – viinibaarissa ja koelaboratoriossa kehiteltyjä cocktaileja.

Äänestäjiltä
“Luova ja tinkimätön, mutta silti rento. Suomen luonto on aidosti lautasella. Lähiruoka, luomu ja käsityö eivät todellakaan jää mainospuheeksi. Suomalaisia raaka-aineita yhdistellään kekseliäästi kaukaisten maiden makuihin. Suositusjuomista on paitsi viinejä, myös annosten raaka-aineita hyödyntäviä itsetehtyjä juomia.”

2021 (26)
2020 (30)

Kajo
Rautatienkatu 12, 33100 Tampere
Verkossa
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments