Olo Collectioniin kuuluva Ego kutsuu itseään kortteliravintolaksi. Sen sydän sykkii bistrogenressä ja Ego tarjoaa gastronomian historian klassikoiden turvaa, mutta se myös leikkii klassikkomuunnoksilla. Sisustus on käytännössä tilan freesauksesta huolimatta jäämistöä legendaarisesta Juuresta, joka toimi tilassa pitkään.

Egon keittiössä on voimaa kuin isossa kylässä, sillä Vuoden kokki 2018 ja Suomen Bocuse d’Or – joukkueen valmentajana toiminut fine dining -tason tekijä Kalle Tanner isännöi keittiötä. Tätä ei pidä pelästyä, sillä Egon ruoka pitäytyy bistroklassikoissa, mutta takuuna on makujen, tuoreuden sekä keveyden ylistystä lautasilla upeasti tehtynä. Egon tarjonnan nopeasti vaihtuvat annokset ovat esillä liitutaululla, jotka voivat vaihtua raaka-aineiden saatavuuden ja sesongin takia päivittäin tai viikoittain riippuen raaka-aineen satavuudesta. Pysyvämmät annokset ovat listalla.

Äänestäjiltä
Mahtava uusi tulokas! Herkuttelijan mekka. Kortteliravintola, jossa tehdään erityisen herkullista ja esteettistä ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Fine dining -tekniikat käytössä, mutta onneksi toteutus on yksinkertainen. Viinilista on loistava. Nyt löytyi Stadin paras wienerschnitzel.”

2021 –
2020 –

Ego
Korkeavuorenkatu 27, 00130 Helsinki
Verkossa 
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments