Mami on kokkivetoisen bistroravintoloitsemisen pioneereja Suomessa ja Turun ravintolaskenen maamerkki ja semiklassikko. Mamissa on kokkailtu oman pelikirjan mukaisesti väkevästi ja rakkaudellisesti jo 15 vuotta. Mahtava raaka-aineiden kunnioitus ja ihailtava konstailemattomuus ovat Mamin tunnusmerkkejä. Mami on pieni suuri ravintola, vain paranee vanhetessaan. Henkilökunnasta suurin osa ollut ravintolassa alusta asti, ja omistajatkin painavat edelleen piisissä aamusta iltaan.

Tunnelmaltaan ja tarjonnaltaan Mami on kortteliravintolan ja bistron välimaastossa. Turun historiallinen Aurajokiranta ja Vähätori antavat ravintolaan vahvan ajan ja paikan tunnetilan. Marko Rauhalan ohjaama keittiö pohjaa tinkimättömästi tuoreisiin raaka-aineisiin, jotka ovat usein paikallisilta tuottajilta. Keittiö toteuttaa vahvasti pohjoismaista ajattelua, jossa on viittauksia ranskalaiseen keittämiseen. Vauhtia saadaan myös Aasiasta.
Mami on hyvä syy visiteerata Turussa kauempaakin.

Äänestäjiltä
“Vuodesta toiseen pelkkää juhlaa ja onnistumisia. Suomalais-skandinaavisissa annoksissa ei ole mitään turhaa, vaan tasan se, mitä pitääkin. Hyvän palvelun ruokaravintola, jossa tuntee aina viihtyvänsä. Suunnannäyttäjä jo vuodesta 2007, joten on onnistuttu luomaan Turkuun jotain pysyvää ja ainutlaatuista. Klassikko!”

2021 (16)
2020 (16)

Mami
Linnankatu 3, 20100 Turku
Verkossa
Facebook 
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments