Matti Wikbergin omistaman BW-Restaurantsin uusin tulokas on kala- ja äyriäisravintola. Moni sitä on yrittänyt heikoin tuloksin. Yksi syy on se, että Suomella ei ole luontaista yhteyttä Atlantille toisin kuin muilla Pohjoismailla, joten kala- ja äyriäisravintola on kulttuurisesti vieras. Toisaalta juuri siksi sillä on mahdollisuus.
Boulevard Bar & Seafood on täysverinen, moderni pohjoismainen kalaravintola. Osakkaana on keittiöstä vastaava Sylvester Soisalo, jolla on vankka kokemus ja mm. Palace– ja Gordon Ramsay -taustaa.

Valikoimassa on meren antimia: ostereita, kalaa, äyriäisiä ja simpukoita. Jokainen annos on rakkaudentunnustus raaka-aineille. Valmistustavat ovat klassisia, mutta annokset ovat innovatiivisia. Myös Pohjoismaiset trendit maistuvat. Soisalo pidättää oikeuden kokeiluihin ja tulkintoihin, jotka ohittavat perinteet ja konventiot. Pyrkimyksenä on pelkistys ja herkullisuus sekä luottamus huippuraaka-aineiden ominaismakuun.
Eurooppa korostuu viinivalikoimassa, jossa korostuu sama laatuvaatimus kuin lautasilla, on sitten kyse tunnetuista taloista tai pienistä tiloista. Viinit kuvastavat puhtautta, tasapainoisuutta ja nautinnollisuutta. Koska kyse on myös baarista, cocktaileilla on iso rooli. Modernit klassikot ovat cocktail-menun selkäranka, mutta baarimestareiden toinen linja edustaa samaa kuin ruoka: korkealuokkaisista raaka-aineista syntyy selkeitä, lakonisesti elegantteja ja kauniita juomia.

Äänestäjiltä
”Tämän vuoden yllättäjä! Palvelu on ensiluokkaista, miljöö viihtyisä ja on ruoka taivaallista! Ravintola nostaa kalaruoan uudelle tasolle Helsingissä ja Suomessa. Kalatarjonta kehittää ruokakulttuuria taas eteenpäin, ja tässä ravintolassa syödyt annokset moni muistaa loppuelämän. Verigreippinieriä on aivan huippu!”

2021 –
2020 –

Boulevard Bar & Seafood
Bulevardi 6, 00120 Helsinki
Verkossa
Facebook 
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments