Kuurna on vaikuttanut Helsingin ravintolakartalla jo vuodesta 2005 lähtien ja se toi kokkivetoisen, matalan kynnyksen bistroajattelun muassaan. Helsingin Kruununhaassa sijaitseva Kuurna oli romanttinen brutal bistro jo ennen käsitettä, jossa karu ja riisuttu sisustus, mutta hyvät raaka-aineet, käsityö, oivaltava ja herkullinen ruoka kohtaavat mainiolla hinta-laatu -suhteella.

Kuurnan uusi tuleminen tapahtui, kun ravintolassa jo työskennelleet keittiömestari Tom Hansen ja salista vastannut Laura Hansen ostivat työpaikkansa omaksi, ja nyt Kuurna on monien mielestä parempi kuin koskaan. Rakkaus tekemiseen välittyy tunnelman aitoutena asiakkaalle, jopa romanttisuutena. Asiat tehdään niin, että asiakas palaa aina takaisin. Asiakkaita varten Hansenit remppasivat itse paikkoja kuntoon ravintolasulkujen aikaan.

Ruoissa on rohkeutta ja makumaailmassa on ronskia kekseliäisyyttä. Kuurnan viinitarjonta venyy klassisista naturaaleihin, ja tarjolla on sekä sosiaalisesti että ekologisesti kestäviä tuottajia. Monet vannovat, että Kuurnassa on Stadin paras pippuripihvi.

Äänestäjiltä
“Sympaattisin kaikista ja ravintola voisi hyvin olla Helsingissä, Pariisissa tai Tukholmassa ja se olisi aina menestys. Kotoisa miljöö, huikeat viinit ja todellisella rakkaudella tehtyä kikkailematonta ruokaa sekä ystävällinen, kuunteleva ja ihmisläheinen henkilökunta. Aito ja lämpöä tulviva ravintola – ja paras pippuripihvi!”

2021 (12)
2020 (12)

Kuurna
Meritullinkatu 6, 00170 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments