Sijainti Citymarketin pihassa Kirkkonummella ei tunnu lupaukselta vaan uhkaukselta. Mutta Marko ja Päivi Palovaaran pyörittämä ravintola on toiminut jo toistakymmentä vuotta marketista erillisessä rakennuksessa, jonka oven takana aukeaa bistroajattelun taivas. Siksi Bistro O mat onkin ollut listamme pysyvä maamerkki ravintolan koko olemassaolon ajan.
Marko Palovaara ottaa vauhtia ranskalaisesta keittotaidosta pohjoismaisin lisäyksin. Periaatteena ovat sesongit ja tuoreet, puhtaat raaka-aineet, joista osa on lähistöltä.
Ravintola on toiminut vuosien aikana vastuullisesti ja yhteisöllisenä yrityksenä, tarjoamalla mm. työharjoittelupaikkoja alueen peruskoululaisille sekä hyödyntämällä lähialueen raaka-aineita. Asiaan kuuluvien viinien lisäksi cocktailit monipuolistavat kokemusta. Todellakin matkan väärti.
Palovaarat avasivat viime vuoden lopussa toisen Bistro O mat:in Espoon Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan.

Äänestäjiltä:
”Uskomatonta laatua käsittämättömässä lokaatiossa. Jaksaa keskittyä olennaiseen eli laatuun. Hinta/laatusuhde on erinomainen ja palvelu on henkilökohtaista. Moderni tunnelma yhdistyy kiehtovasti pohjoismaiseen keittiöön sekä puhtaisiin sesongin mukaisiin lähi- ja luomutuotteisiin. Matkan väärti. Kirkkonummen helmi.”

Limnellin aukio 6/ Asemankulma 2, 02400 Kirkkonummi (Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä)
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments