Hello Stranger edustaa uuden aallon keskihintaisten ravintoloiden kategoriaa, jossa on kaikuja omaelämänkerrallisuudesta, josta on jäljitettävissä tekijöiden käsialan lisäksi reseptiikka, raaka-aineen laatu, käsityö tai makuyhdistelmät. Kokemukselliset juuret ovat mm. lapsuudessa, elämästä toisessa kulttuurissa sekä omien juurien pohdiskeluissa perinneruokineen.

Samalla Hello Stranger irtiotto Pohjoisen Keittiön säännöstöistä, mutta ilman pohjoista kosketusta se ei ole kuten raaka-aineen ominaismaun korostaminen, tuottajayhteistyö ja sesongin mukaisuus kertovat. Hello Stranger varaa luvan lainata ja viitata mihin tahansa maailman ruokakulttuureihin katukeittiöihin saakka, vaikka samalla tekemisessä on linkki fine diningin tapaan törmäyttää makujen kirjoa.

Hello Stranger on kahden maahanmuuttajan elämäntarinan ja näkemysten summa. Tarinallisten annosten keittiötä ohjaa Pohjois-Englannista alun perin kotoisin oleva Thomas Hudson. Salin henki on puolestaan Bejay Visser, jonka juuret ovat Uuden-Seelannin Christchurchissa.

Hello Strangerissa asiakas päättää, mitä ja missä järjestyksessä annokset syödään. Syöminen on maistelemista ja rentoutumista. Annosten hinnoittelu ja kokoerot mahdollistavat jakamisen sekä yhteisöllisyyden. Hello Stranger ei ole vain ruokaravintola, vaan puolet tilasta on cocktailbaaria. Kumpi on kärki, riippuu mielentilasta. Sisäpihan terassitila mahdollistaa myös DJ-vetoiset illat.

Äänestäjiltä:

”Ihana miljöö, loistava ruoka ja vielä loistavampi palvelu. Tunne olosi kotoisaksi. / Kansainvälinen ilmapiiri palvelussa ja ruoassa. / Mielenkiintoinen ja energinen. Viihtyisä ja moderni. / Odotukset ylittävä palvelu, ammattitaito, kotoisa ja rento tunnelma, herkulliset ja yllättävät kausimenut. / Excellent food and cosy atmosphere. First class service. / Huikea Palvelu.”

Vilhonkatu 6, 00100 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram
Tee pöytävaraus

CategoriesYleinen

Facebook Comments