Pastis on pieni pala maalais-Ranskaa ja Pariisia Helsingissä. Pastis oli keittiömestari Timo ”Lintsi” Linnamäen paluu ranskalaisiin perusasioihin vuonna 2013 Murun perustamisen jälkeen. 50 Parasta -listalle sijoittuneet Muru ja Ultima kuuluvat samaan ravintolaryhmään.

Linnamäki on tulen palavasti uskollinen ranskalaisen keittiön tekniikoille ja klassikoille, jotka osoittavat Pastiksessa, miksi ranskalainen keittiö on yhä tärkeä ja oleellinen. Pastis tarjoaa menuvaihtoehtoja 3-ruokalajin illallisesta monen ruokalajin Conoissier-menuun asti. Viinit tietenkin tukevat kokonaisuutta.

Äänestäjiltä

”Pieni pala Pariisia keskellä Helsinkiä – oven takana aukeaa toinen maailma. / Pakopaikka harmaudesta. On kuin värikäs kukkakimppu. / Aina hyvää ja mutkatonta klassista ruokaa. / Ranskalainen bistro suomalaiseen makuun. / Ruoka on herkullista, selkeää, makuisaa ja uskottavaa, välillä jopa luksusta, vaikka on yksinkertaista. / Palvelu on rehellisen aitoa. / Viinilista on kohdillaan. / Pateet, Vóila! / Kuin kävisi ulkomailla. / Lintsi on rock!”

Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram
Tee pöytävaraus

CategoriesYleinen

Facebook Comments