Suomen Kokkimaajoukkuen voimamiehen Kristian Vuojärven KV Restaurants Oy:n imperiumiin kuuluva Restaurant W30 toteuttaa ranskalaisskandinaavista linjaa. W30 on kerännyt pääkaupungin uusista ravintoloista kenties eniten fine dining -kategorian kehuja.

Keittiöpäällikkönä on kokkimaajoukkueen Simo Pietarinen, joka on aiemmin tuttu monista ykkösketjun keittiöistä. Pitkän kokemuksen varmuudella sommelier Juha Mäkelä virittää viinit sesongin mukaan vaihtuviin annoksiin, jotka ovat käsityötaidon, perinteiden ja innovatiivisuuden mestarinäytteitä.

Salissa saa nauttia valkoisista pöytäliinoista, jotka ovat linjassa rakennuksen arvokkuuden kanssa. W30:n baariin voi poiketa maistelemaan viinejä ja tunnelmoimaan ns. Wuorion talon kauniin salin ilmapiiriä.

Äänestäjiltä
”Vanhaa klassista ranskalaista keittiötaitoa parhaassa merkityksessä, mutta Skandi-tuulahduksella. Tinkimättömyyttä jokaisen komponentin osalta ilman päälleliimattua kikkailua. Lautasella ei ole mitään ylimääräistä. Yksi kesän 2020 siisteimmistä ja rohkeimmista ravintola-avauksista. Ruoka on kaunista, maistuvaa ja valtavirrasta poikkeavaa. Ensiluokkainen palvelu.”

Unioninkatu 30, 00100 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments