Kajo hakee illan viimeisen auringonsäteen hetkeä – kajoa – ja yhdessäolon parhautta, jonka toivoisi jatkuvan ikuisesti. Tulta, savua, tarinoita ja lähiruokaa.

Tampereella eri ravintoloissa aiemmin työskennelleet keittiömestarit Veli-Matti Lampinen ja Panagiotis Lykoudis sekä salin henki Marko Simunaniemi avasivat kaksi kevättä sitten itsensä näköisen ravintolan samalle kadulle ravinteli Berthan ja C:n kanssa. Fine dining -naapuruus velvoittaa.

Oma tyyli on löytynyt vahvan läsnäolon, kotimaisten villiyrttien, sesongin raaka-aineiden, metsäisten makujen ja tuoksujen sekä tekniikkaleikittelyn törmäyttämisessä Lykoudisin välimerellisiin ja kreikkalaisiin juuriin. Tuloksena on luonnonläheistä, uniikkia, rohkeata ja muistijäljen jättävää ruokaa, joka yhdistyy mainioihin, puhtaiden makujen viineihin, luontevaan, lämpimään ja rentoon palveluun.

Äänestäjiltä
“Suomen luonto lautasella. Yllättäviä, hauskoja ja hämmästyttäviä makuelämyksiä. Kuin suomalainen metsä pöydässä, keskellä vilkkainta keskustaa. Vanhanaikaisia menetelmiä käytetään uudelleen. Upeat ja eettiset viinit. Rentoilusta nostettiin tasoa enemmän hifistelyyn viihtyisyydestä luopumatta. Nousee Tampereen kärkikolmikkoon.”

Rautatienkatu 12, 33100 Tampere
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments