Demo on kuin peruskallio. Demo on perustettu jo vuonna 2003 ja sillä on ollut Michelin-tähti vuodesta 2007 lähtien, joten voisi luulla, että tekijöillä ei ole enää näyttämisen tarvetta. Riittää, kun huolehditaan tuhannen yksityiskohdan hiomisesta ja päivittämisestä. Olisikin niin yksinkertaista.Ennen koronakurimusta Demossa alkoi näkyä merkkejä toisen tähden saavuttamisen tahtotilasta, mutta toteutus siirtyi sumuiseen tulevaisuuteen.

Demon kulmakiviä ovat olleet relaksoitunut ja eteerinen tunnelma, selkeäpiirteinen sisustus modernistisine viittauksineen, ja alleviivaamattoman asiantunteva ja lämmin palvelu yhdistettynä vähäeleiseen mutta taidokkaasti valmistettuun ja ranskalaisen keittiön tekniikoihin pohjaavaan fine dining -”kotiruokaan”. Makuja kuitenkin poimitaan maailmalta. Demo on kuin harmonian temppeli. Viineissä on samaa asennetta, joka tuottaa aina tyytyväisyyttä hersyvän, tasapainoisuutta korostavan lopputuloksen.

Demo oli aikanaan maistelumenun lanseeraaja ja sillä mennään yhä. Demossa on modernin klassikon ainekset. Kaikki, mikä on hyvää ja toimivaa, pysyy, mutta muuten ollaan joka päivä parempi kuin eilen.

Äänestäjiltä
“Asiakas voi luottaa siihen, että kaikki on juuri niin kuin pitää. Edustaa pysyvyyttä ja laatua. Aina on jokin hieno yllätys. Pitkän linjan herkuttelijan paratiisi. Alkaa olla jo klassikkosarjassa. Jos haluat varmasti hyvän dinnerin, niin mars tänne. Ravintola ei ole pitänyt turhaan Suomen pisimpään tähteä. Paras Misukka-ravintola ilman kultalusikka hanurissa -meininkiä.”

Uudenmaankatu 9-11, 00120 Helsinki
Verkossa 
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments