O

Olo Group -konserni satsaa viineihin

Olo Group Oy ja Kim Moliis hankkineet virolaisen Veinidkoju OÜ:n osake-enemmistön. Veinidkoju tunnetaan Suomessa Viinitkotiin.com-verkkokaupasta. Petra Anttila jatkaa Veinidkojun toimitusjohtajana ja osakkaana.
Kaupan tavoitteena on Olo Groupin viiniliiketoiminnan kehittäminen ja laajentuminen kotimaisiin ja kansainvälisiin kuluttaja- ja yrityspalveluihin. Kaupan yhteydessä Moliis on nimitetty Olo Groupin juomaliiketoiminnan vetäjäksi tittelillä Beverage Director. Moliis tulee vastaamaan yhtiön juomatuotteen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä kaikissa sen jakelukanavissa.
Olo Group Oy on Pekka Terävän, Petri Lukkarisen ja Teuvo Salmisen omistama kokonaisuus.  Ryhmään kuuluvat Food Camp Finland Oy sekä Suomen parhaaksi ravintolaksi valittu Ravintola Olo, Gastrobar Emo ja Mäntän Serlachius-museo Göstan yhteyteen avattu Ravintola Gösta.
”Olemme ylpeitä saadessamme Kim Moliisin kaltaisen huippuammattilaisen vahvistamaan Olo Groupin tekemistä. Moliisin vahva näkemyksellisyys ja vankka ammattitaito tuovat kaipaamaamme uskottavuutta alkoholijuomien maahantuontiin sekä vahvistaa gastronomista otetta juomien myynnissä”, Lukkarinen sanoo.
Kim Moliis on koulutukseltaan restonomi ja hän on toiminut Vindirekt Finland Oy:n osakkaana, toimitusjohtajana ja myyntijohtajana. Ennen Vindirektiä Moliis toimi mm. Finnair Cateringin ja Silja Linen viinien tuotepäällikkönä. Nuorempana hän työskenteli sommelierina osallistuen menestyksekkäästi alan kansainvälisiin kilpailuihin.

CategoriesRavintolat Viini

Facebook Comments